Forum Elektronika Samochodowa

Pełna wersja: WV
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[attachment=13]Myślę że to nie będzie elektroda 2.
A Ja mam nadzieje że to nie będzie elektroda 2  bo ona jest do .... Ludzie się tylko wymądrzają zamiast pomagać. Dzięki za pomoc Romoo.
To jest z 24c02 w zegarach?
Wszystkie fora są jednakowe, tylko nie którzy mają za duże oczekiwania. Zwłaszcza ci co chcą łatwo czegoś się dowiedzieć.
(07-12-2009 09:17 PM)peikman napisał(a): [ -> ]To jest z 24c02 w zegarach?

Nie to puszka immo vw , na motoroli hc05b6 , ładnie sie czyta w układzie upą , a i punkty miernikiem szybko znajdziesz .
To jest VW i czyta to prawie wszystko po złączu się. Szkoda czasu na lutowania i,,UPA,,
Kolego możesz powiedzieć czym czytasz tę puszke nie mając żadnego zalogowanego klucza ?
Druga sprawa to puszki na tms , czym po złaczu robicie ?

pozdrawiam !
Nie bardzo kapuje/zalogowany/ do odczytu pin? wystarczy zapłon. Wiele ,,kabli,, to zrobi, choć by legal Comander/drogi?. Do czytania całej zawartości eep. w Motoroli i Texsas wylut i prog.
Zalogowany - Vagtachousb odczytuje pin tylko wtedy , kiedy mamy 1 klucz sprawny .
Commander tani nie jest niestety .
Pewnie Janusz2008 zasuwa Comanderem, a my malutcy musimy rwać Tmsy i inne motorole.
Stron: 1 2
Przekierowanie