[attachment=6] Witam,potrzebuję wsadu do tego sterownika,konfiguracja na cztery airbag-i.
masz ale na dwie poduchy plus napinacze
mam gdzieś na 4 podesle pózniej
masz 2 poduchy
no pomylka tamten jest też na dwie ale można konfiguracje zmienić diagiem jak masz
mam cztery poduszki plus napinacze,właśnie cały problem polega na tym,że nie mam czym konfiguracji zmienic.Mam atobossa i opel scaner,ale nie ma takiej możliwości.Chyba ,że opcom albo megamax55 ma taką możliwośc bo też mam dostęp,nie sprawdzałem.
Właśnie jest taka opcja,ale nie udało mi się go przekodowac,może nie znam procedury ? jak ktoś zna niech napisze.Próbowałem na stole,w samochodzie z podłączonymi poduszkami,z odłączonymi i nic.
Przeslij mi na pw wsad z crashem to Ci wyczyszcze a nastepnym razem wklejaj całe zdjecie sensora te numerki na dole tez sa wazne

Nie problem w tym ,że crash zapisany,poprostu jest błąd pamięci,którego w żaden sposób nie idzie usunąc,podkładałem inne o tych samych numerach,ale wszystkie na jedną poduszkę i nie mogę ich skonfigurowac na cztery,ale zamówiłem już inny na cztery poduszki nie kosztuje wiele,cały problem w tym,że jest tego pełno,ale prawie wszystkie od anglików,a te są na jedną lub dwie poduszki.
Jak potrzebny dalej wsad to ja posiadam do tego sterownika 100% OK
Co prawda mam już taki sterownik,ale jak nie było by to problemem to jestem zainteresowany,przyda się na przyszłośc.Będę wdzięczny.
masz tu wsad juz wyczysczony