Forum Elektronika Samochodowa

Pełna wersja: Licznikaudi a4 bosch rb4 8e0920950j wsad virgin
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Poszukjuję wsadu virgin do licznika(licznik crypto) jak w temacie,oraz informacji jak mozna go przywrocic po skasowaniu wsadu.(oczywiscie odplatnie).Z gory dzieki!

_____________-
Paweł.
a co ze starym wsadem?
A to dluga historia.Niestety przez pomylke nadpisalem go innym.A ten zapisany zapisalem do licznika .Teraz mam def no i error na wyswietlaczu.Czyli teraz mam duzy problem.Licznik crypto ,nie wiem do konca jak go ugryzc ,ale ciagle walcze.Wsad od innego raczej nie podejdzie,by musial miec taka sama maske crypto.Potrzebuje lepszego interfejsu,jestem wlasnie w trakcje zamawiania magic vag cana.Potrzebuje jeszcze wsadu virgina.Wtedy trzeba bedzie zaczac od adaptacji za pomoca vcdsa.Czyli władowalem się w prawdziwe bagno .Zastanawiam sie czy aktualizacja Magic dash can-a mi pomoze,ta za 700zl.Sad
http://www.smok.com.pl/index.php?lang=pl...&produkt=6
niestety nie pomoge ale nie lepiej kupic inny licznik
Tez tak myslalem, ale tez nie wiadomo co sie kupi.Przewod tak czy inaczej mi sie przyda.
witam!Sorki za pisanie posta pod postem,ale chce odswiezyc temat.Zakupilem drugi licznik okazal sie bez crypto,czyli z roku 2001.Czy zamiast licznika rb4 crypto moge wstawic bez crypto?
patrz carcode taki temat jest dylan walkę prowadzi nadal
Przekierowanie