Forum Elektronika Samochodowa

Pełna wersja: Potrzebny wsad do emulatora immo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
WITAM
Potrzebuje wsadu do emulatora immo do vw.
Jak macie do innych to też przytule.Cool
Mam do fiata i renault

[attachment=37]

[attachment=38]
ElegaNCKO ktoś jeszcze Huh
Mam kody zrodlowe w bascomie i wynikowe w hex do

VW 1,2 z mozliwoscia diagnozy
VW 2,3 TDI
DAWEOO na F1
MATIZ
RENAULT
CR
CR1
CR2
TMS374
SUZUKI na X24C04 i 93LC56
KIA SPORTAGE DIESEL
MAZDA DIESEL

oraz wszystkie maty air bag

Jezeli ma ktos cos na wymiane Idea
A co Ty oczekujesz na wymiane... piszesz żeby pisac??? wiesz dobrze że ludzie mający pojecie o tym nie podejmą nawet z Tobą jakichkolwiek dywagacji...
bez sensu post , moim zdaniem do usunięcia
to nie Allegro!!!
ods tego jest inny dział!
Czego oczekuję ?
Zadaj sobie pytanie co możesz dać na wymianę.
Lub raczej czy czegoś mogę od Ciebie potrzebować ?
W piątek opracowałem nową transmisję do Daweoo
na sterownikach KEMSCO - wyglądają jak syrius 32.
Emulator samouczący się kodu komputera , bez zmian
w 29f400 - podpinasz i odpalaszSmile
Po prostu to lubię.
Dobra panowie nie przemawiać się a co do kolegi to myślę ze powinieneś pomyśleć o innym sposobie sprzedaży emulatorów, bo jak każdy będzie miał do nich dostęp za takie pieniądze jak wystawiasz na allegro to ci, co z tego żyją nie będą mieli, co robić może jakieś forum płatne zamknięte z opracowaniami i sprzedażą emu itp. A na allegro 100x3 tylko ceny na forum muszą być normalne by przyciągnąć warsztaty a nie takie kosmiczne jak oprogramowanie „Maciuś”
Sporo fruwa tego w sieci ale czy działa nie wiem, jeżeli ktoś to sprawdzi proszę o potwierdzenie na forum. pzdr.

http://rapidshare.com/files/395837512/emuvag.rar
A ile Waszym zdaniem powinno kosztować srodowisko programowe Maciuś z roczną pomocą techniczną i możliwością aktualizacji ?
link:
http://www.elektronika.renado.pl/index.p...=3&lang=pl
Nie wiem, trudno powiedzieć ile powinno kosztować. Tak naprawdę, to jest to oprogramowanie dla ludzi zupełnie zielonych w temacie, tylko po co ktoś ma wydać tyle pieniędzy jak kupi sobie Pana opracowania na Allegro za 200 zł trochę się obczyta, kupi parę programatorów i będzie klepał sterowniki po parę złotych. Tego co nie będzie mógł zrobić na off to dokupi emulator.
A przede wszystkim w obecnych czasach większość aut robi się w oryginale, kiedyś nie było takiej możliwości, bo nie było, chińskich wynalazków typu T – 300, MVP. Tak jak Ja osobiście czasami byłbym zainteresowany jakimś nowym opracowaniem, ale wiadomo, że w tym celu nie wydam 15000 zł i nie zakupie takiego oprogramowania. Tak więc temat „rzeka” można pisać i pisać…
Tak jak pisałem wyżej musi Pan pomyśleć o zupełnie innych rozwiązaniach dla warsztatów, a na pewno przybędzie wtedy Panu wielu nowych klientów.
Stron: 1 2
Przekierowanie