Forum Elektronika Samochodowa

Pełna wersja: Sterownik Silnika IAW 59f.M7/HW004/3502-751
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam potrzebuje wszelkie informacje o tym sterowniku.Samochód nie pali na 2 cylindry proszę o pomoc.
co to za silnik i w jakim samochodzie bo za mało trochę danych
Witam jeśli błąd jaki wyskakuje to -uszkodzenie uzwojenia pierwotnego cewki nr.1 lub 2 to jeśli przewody sprawdzone w sterowniku pin 10 i 38 lewa kostka patrząc od przodu i są ok to sterownik do naprawy, poszukaj w necie są dwie firmy nie mam adresu, co to robią sam nie ogarniesz.
poprostu odrywa się w sterowniku końcówka mocy i to jest nie do naprawienia a jak się uda to na krótko zazwyczaj drugi sterownik to jest typowa usterka fiata w tychach masz firmę go car na alledrogo też są współczuje bo sterownik kosztuje około 500zł używka i trzeba wyczyścić do dokodowania a nowy czysty z 1200zł
nie go car tylko kocar tychy
albo elektro-bip z redy, za 350zl zrobili juz grzebany przez "fachowca"
kocar moze najtanszy nie jest ale jest moim zdaniem najlepszym zawodnikiem od fiata w tej czesci europy (nie tylko polski)
(25-03-2011 03:41 PM)McViRR napisał(a): [ -> ]albo elektro-bip z redy, za 350zl zrobili juz grzebany przez "fachowca"
Tez mam takie po fachowcach :0 i to z allegroSmile nie wiem od kogo bo mi w warsztacie nie chcieli powiedziec
ale tez dalo sie naprawicSmile
kazdy z nas ma, kazdy ma po nas, raz na wozie raz pod wozem
(25-03-2011 07:31 PM)ecuprog napisał(a): [ -> ]kazdy z nas ma, kazdy ma po nas, raz na wozie raz pod wozem
tutaj masz racjeSmile
zaraz odpalam mpro2 dla ciebie na próbe
Stron: 1 2
Przekierowanie